Select Page

2020. godinu pamtit ćemo po odlascima velikih imena iz domaćeg i stranog javnog života, svih smo ih se prisjetili

2020. godinu pamtit ćemo po odlascima velikih imena iz domaćeg i stranog javnog života, svih smo ih se prisjetili

2020. godinu pamtit ćemo po mnogim neočekivanim situacijama i trenucima, pandemiji koja je uspjela gotovo paralizirati cijeli svijet, potresima koji su bili razorni za našu zemlju. Kao da to nije bilo dovoljno, zauvijek su nas napustile brojne hrvatske i svjetske javne osobe.

Početkom godine šokirala nas je smrt legendarnog košarkaša Kobea Brynta koji je život izgubio u tragičnoj helikopterskoj nesreći, nakon njega napustio nas je glumac koji je obilježio zlatno doba Hollywooda Kirk Douglas, a rastužio nas je i odlazak domaće glumice Zdenke Heršak.

Otišli su i veliki glazbenik Rajko Dujmić, političar Slaven Letica, nogometaš Slaven Zambataglumica Vera Zima i njezin legendarni kolega Mustafa Nadarević čije će uloge ostati vječne.

2020. godina uzela nam je i glumce Seana Conneryja i Špiru Guberinuglazbenika Krunoslava Kiću Slabinca, nogometaša Krasnodara Roru, političara Zdravka Tomca, nogometnog trenera Otta Barića, uvijek nasmijanog književnika Mladena Kušca i jednog od najboljih nogometaša svih vremena Diega Maradonu.

Među posljednjima ove su nas godine napustili i glumac Pero Kvrgić i sportska novinarka Milka Babović.

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading