Select Page

HRVATSKA ZASTAVA TRN U OKU HUŠAČKIM SARAJEVSKIM MEDIJIMA

HRVATSKA ZASTAVA TRN U OKU HUŠAČKIM SARAJEVSKIM MEDIJIMA

Jedna obična objava na službenoj stranici HŠK Posušje naišla je na negodovanje sarajevskih medija, odnosno točnije portala radiosarajevo.ba inače poznatog po ovakvim izljevima “ljubavi” prema Hrvatima i svemu što je hrvatsko.

Tako su našli zamjerku što je u jednoj objavi HŠK Posušje istaknuta zastava Hrvatske, a nije zastava BiH i jedva su dočekali napisati “sočan” tekst. Ovako izgleda objava:

A ovakav su hušački tekst napisali veliki novinari dotičnog portala radiosarajevo.ba

Tekst prenosimo u cijelosti:

Sramota iz Posušja: Podijelili sliku Wagnerovog oca, a zaboravili zastavu BiH

Na portalima u Bosni i Hercegovini danas se u rekordnom roku počela dijeli fotografija oca Wagner Santosa Laga, najboljeg strijelca u historiji Premijer lige Bosne i Hercegovine, koji je oduševio sve navijače HŠK Posušje, slikajući se u dresu bivšeg člana BH Telecom Premijer lige naše zemlje. 

No, ono što je promaklo pojedincima je sramotan potez moderatora zvanične Facebook stranice Nogometnog kluba Posušja, koji je uz fotografiju Wagnerovog oca kako pimpla loptu i prigodan tekst zahvale “legendi” i rečenicu “u dalekom Brazilu, plavo-bijelo je u modi”, dodao niz prigodnih emotikona, ali je propustio da stavi i zastavu Bosne i Hercegovine.

Moderator stranice tako nije propustio da stavi zastavu Brazila, što je i logično, ali se na objavi našao i emotikon zastave Hrvatske, koji s Wagnerom, ali i HŠK Posušje nema baš nikakve veze, sem blizine granice. 

Žalosno je da u ovakvoj lijepoj Bosni i Hercegovini žive ljudi koji ne priznaju našu državu, a redovno traže pogodnosti sa svim mogućih strana od nje.

To se odnosi i na moderatora ove stranice HŠK Posušja, koji je imao “hrabrosti” staviti zastavu Hrvatske, ali ne i države u kojoj živi – Bosne i Hercegovine

Zaista, sramotno!” – gotov citat.

Toj “sramoti” se pridružuje i naš portal 🇭🇷

Posušje.net/Radiosarajevo.ba/Foto: HŠK Posušje

OGLASI

Loading