Select Page

U Hajdučkim Vrletima natjecali se najveći lažovi iz regije

U Hajdučkim Vrletima natjecali se najveći lažovi iz regije

Sinoć je u prepunom restoranu Hajdučke Vrleti, u organizaciji Hajdučke Republike Mijata Tomića, održana  jedinstvena manifestacija poštenih ljudi u laganju, “Dobro slaži i ostani živ”.

Za titulu najboljeg, borilo se 9 natjecatelja, vrsnih lažova iz cijele regije, a u konkurenciji smo imali čak i natjecatelja iz Grčke, te dvije dame što nam je posebno drago.

Pobjedu je odnio Vinko Perko iz Rakitna s vrhunskom istinitom pričom. Drugo mjesto zauzela je Ana Šarić , dok je na trećem mjestu nagrađen naš dobro znani Marinko Šarić Ćurdušić.

Natjecanje su pratile već standardne propozicije :

Svako prijevremeno laganje nije bilo uvaženo.

Sve laži su morale biti istinite, a o tome je odlučivao kvalitetni žiri, okupljen u Vijeće lažova.
Tri najbolje “istine” su nagrađene prigodnim hajdučkim nagradama.

Pravo sudjelovanja imali su svi pošteni i čestiti ljubitelji istinite riječi.
Političari se nisu mogli natjecati jer su oni profesionalci u laganju, a ovo je natjecanje na amaterskoj razini.

Obilje zabave i smijeha, bogat zabavni program uz MOKARSKI TAMBURAŠI te vrijedna tombola, obilježili su ovo u svijetu jedinstveno natjecanje. Bila je to zaista jedna posebna večer i jako smo sretni i ponosni zbog toga.

Organizatori se zahvaljuju svim dragim prijateljima, natjecateljima, publici te svima koji su na bilo koji način doprinijeli organizaciji ove manifestacije.

Posebno hvala sponzorima ovogodišnje tombole; GUMA M, Šišović – Mesna Industrija Rakitno d.o.o, Blidinje Zima Fest, Visit Blidinje, Franck, Berny – Priroda daje Berny čuva, Bili Brig, Podrumi Andrija, T&T Store, konoba Dane iz Ljubuškog, Hotel President Čapljina te Verdić Commerce Rakitno.

ABC portal. Info

OGLASI

Loading