Select Page

Svečano otvorene nove prostorije Taekwondo kluba „Poskok“ Posušje

Svečano otvorene nove prostorije Taekwondo kluba „Poskok“ Posušje

U četvrtak, 3. listopada, ispod južne tribine stadiona Mokri Dolac, svečano su otvorene nove prostorije  Taekwondo kluba „Poskok“ Posušje. Svečanost otvaranja održana je uz nazočnost brojnih prijatelja, gostiju, sponzora koji su podržali izgradnju novih prostorija, predstavnika institucija, roditelja, ali i djece.

Nove prostorije je na samom početku svečanosti blagoslovio fra Robert Pejičić, a svečanu vrpcu su prerezali predsjednik TKD kluba „Poskok“ Posušje i načelnik općine Posušje Ante Begić.

U obraćanju medijima I nazočnima Boban je rekao: „Prezadovoljni smo brojem naših gostiju koji su došli. Svima se zahvaljujem. Ovo nije projekt koji sam sam mogao završiti. Uz veliku inicijativu i podršku našega nažalost pokojnog Zdravka Bešlića Bokića i mene sve je ovo počelo. Ponosan sam jer samo ovo sa svojim suradnicima uspjeli privesti kraju. Imamo još nešto ulaganja za koje se nadam da ćemo uspjeti baš do kraja završiti da to bude jedan taekwondo centar kakav ovaj klub i općina zaslužuju”. Nove prostorije znatno su proširile kapacitete kluba što poboljšanje kvalitete treninga te samu organizaciju istih. Pored svega toga daju i priliku klubu za upis dodatnih članova i djece koja su zainteresirana za treniranje taekwondoa.

Na svečanosti otvaranja novih prostorija uručene su zahvalnice svim sponzorima koji su pomogli u izgradnji i uređenju novih prostorija. Među njima su mnogi pojedinci, privatne tvrtke i institucije koji su primili zahvalnice za podršku u izgradnji doma. Posthumno zahvalnicu za pokretanje kluba primila je i obitelj pokojnog Zdravka Bešlića Bokića koji je također bio jedan od pokretača kluba prije dvadeset godina.

OGLASI

Loading