Select Page

ADRENALINSKA ZABAVA: Od danas paintball zabave i u Širokom Brijegu

ADRENALINSKA ZABAVA: Od danas paintball zabave i u Širokom Brijegu

Od danas Široki Brijeg ima i igralište za pravu dinamičnu paintball zabavu. Točnije, na Vaganu u samoj blizini grada, lokacija koja je kao stvorena za ovu adrenalinsku igru, već danas je privukla Širokobriježane koji su uživali otkrivajući čari ove ‘ratničke’ zabave i igre.

U razgovoru sa prvim današnjim igračima novinar ABCportala saznaje i prve dojmove igre. Paintball je zabavan i dinamičan i pun adrenalina, svi žele ostati nepogođeni do kraja i pobijediti protivničku ekipu. Da biste uspjeli treba vam i malo dobre taktike, sve u svemu super zanimljivo- rekoše nam ratnici nakon prvog okršaja.

-Prava stvar za nadolazeće ljetne dane, očekujemo da će mnogi prepoznati ovu antistresnu zabavu. Nakon igre ovdje će se moći družiti uz piće i roštilj. Iznajmljivanje odijela, puške i 100 metaka stoji 20 KM- rekao nam je jedan od ‘organizatora’ paintballa u Širokom Brijegu. Dok smo završavali posjetu na teren je stigla još jedna ekipa željna ‘pucnjave’ i zabave…

Kako izgleda paintball zabava u Širokom Brijegu vidite na nekoliko fotografija u nizu koje je za čitatelje ABCportala snimio Ivan RAMIĆ.

OGLASI

Loading