Select Page

Advent u Zagrebu, najbolji u Europi

Advent u Zagrebu, najbolji u Europi

Prije deset dana portal ‘European Best Destinations’ objavio je anketu u kategoriji ‘Best European Christmas Market’, a hrvatska prijestolnica je pobijedila u konkurenciji 20 gradova.

Nezavisna internetska stranica ‘European Best Destinations’ izabrala je Zagreb kao najbolju božićnu destinaciju u 2015. godini!

Prije deset dana ovaj je portal objavio anketu u kategoriji “Best European Christmas Market”, a hrvatska prijestolnica je pobijedila u konkurenciji 20 gradova, prenosi RTL.hr.

“Posjetite Zagreb i uvjerite se zašto hrvatski glavni grad tijekom Adventa posjećuje veći broj turista. Uživat ćete u tematskim programima koji se odvijaju na ulicama i trgovima gradskog središta. Zagreb nudi specijalnu atmosferu koja se jednostavno mora doživjeti. Zagrebačke ulice i trgovi jednostavno vas pozivaju da raspustite kosu i sudjelujete u pjevanju, plesanju i svim ostalim vidovima zabave s obitelji i prijateljima”, stoji u opisu pobjednika natječaja.

Na drugom mjestu našao se Strasbourg, dok je treći završio Aachen.

Adventski ugođaj u Mostaru rezultat je isključivo dobre volje pojedinaca koji žele na neki način obilježiti ovo predbožićno vrijeme. O nečemu sustavno organiziranom, za sada samo možemo sanjariti.

bljesak.info

OGLASI

Loading