Select Page

Anonimusi neće braniti Hrvate u BiH, sve je samo bio sociološki eksperiment

Anonimusi neće braniti Hrvate u BiH, sve je samo bio sociološki eksperiment

– Želim se ovim putem zahvaliti gospodinu Fahrudinu Radončiću kao i svim hrvatskim, srpskim i bošnjačkim medijima koji su vjerno popratili moj skromni sociološki eksperiment i tako uvelike pomogli afirmiranju hrvatskog pitanja u BiH. Cilj nekada ne bira sredstvo, a ono je često upravo satira i šala. Vladi BiH poručujem kako ipak ne trebaju brinuti za svoje bankovne transakcije, za većinu njih narod ionako zna kako nisu najskromnije pa to ne bi ni neka bila novost. Pozdrav iz Beograda. Pardon, iz Argentine – stoji na Facebook profilu Marijana Knezovića uz sliku Anonimusa.

Brojni mediji su jučer prenijeli vijest kako ova hakerska skupina prijeti Vijeću ministara zbog majorizacije Hrvata u BiH. – Tijekom našeg sastanka u New Delhiju, shvatili smo kako je broj Hrvata prepolovljen u proteklih 25 godina. Politički lideri Bosne i Hercegovine uskoro će primiti naše zahtjeve, a krajnji rok za odgovor bit će 72 sata – objavljeno je jučer, a vijest je prenešena kao istinita.

– Anonymousi se ovom porukom obvezuju na borbu za politička prava Hrvata naglašavajući kako ista prate već skoro 17 mjeseci. Osim o majorizaciji Hrvata u sklopu Federacije BiH upućeni su i u zabrinjavajuću brzinu smanjenja broja Hrvata u njihovoj državi – također se navodilo, a na kraju je prenešno kao istinita vijest. U konačnici, istina je izgleda bila sasvim drugačija.

prvi.tv

OGLASI

Loading