Select Page

Babić: “Ovo je čudo iz Međugorja”

Babić: “Ovo je čudo iz Međugorja”

Hrvatskim rukometašima su u srijedu u posljednjem kolu drugog kruga EP trebala dva čuda, prvo je Norveška morala svladati Francusku, a potom je Hrvatska protiv Poljske ganjala pobjedu od 11 golova razlike.

“Nisam vjerovao u čudo, ali sam željan pobijediti u svakom susretu. No, moram reći ono što osjećam, ovo je čudo iz Međugorja. Zahvaljujem svom prijatelju Isusu i njegovom prijatelju Zlatku, i neka mi oprosti moju slabu vjeru”, izjavio je izbornik Željko Babić nakon što su hrvatski rukometaši u Krakowu svladali domaćina Poljsku sa 37-23 (15-10) u jednoj od najnevjerojatnijih utakmica u povijesti hrvatskog sporta.

“Tko to zna što se dogodilo Poljacima. No, mi smo se psihološki dobro pripremili, igrali smo dobru obranu, vratar je počeo braniti i uhvatili smo jedan dobar ritam. To je sport”, dodao je Babić.
Na novinarski upit da li sada Hrvatska ide po medalju, izbornik Babić je rekao: “Ne znam. Ne znam ni s kime igramo u polufinalu, ali ćemo se dobro pripremiti, i ne treba se kladiti protiv Isusa i gospe Međugorske, nikada”.

Hrvatska će 29. siječnja igrati polufinale u Krakowu sa Španjolskom, dok se u drugom polufinalu sastaju Njemačka i Norveška.

Jedan od najboljih kod Hrvatske bio je vratar Ivan Stevanović sa 13 obrana.

“Znam da je teško bilo vjerovati u ovo što se večeras dogodilo, ali kad smo vidjeli da je Norveška svladala Francusku pomislili smo da su se napokon i zvijezde okrenule u našu korist. Igrali smo fantastično, s puno fanatizma i nagrađeni smo. Osjećaj je fantastičan, ali vjerojatno ćemo tek sutra ujutro shvatiti što smo napravili. Predsjednica države svima nam je čestitala”, rekao je Stevanović.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading