Select Page

Bagušića kuglana: Kuglači Posušja nadigrali Borac

Bagušića kuglana: Kuglači Posušja nadigrali Borac

U sklopu 14. kola kuglačke premjer lige Bosne i Hercegovine, kuglači Posušja dočekali su kuglače Borca iz Banja Luke i pobjedili ih rezultatom 5 : 3 i tako Posušju donijeli još dva boda na ljestvici.

„Njihova dva slabija para su u prvom paru išli na mene i Peru, tako da smo već u prvom paru napravili razliku preko 200 čunjeva. Trebao nam je samo još jedan poen od četiri igrača, tako da je Mate Galić to riješio već u drugom paru. Tako da pobjeda više nije dolazila u pitanje. Bernard Malenica i Ivo Petric su izgubili u zadnjem paru, no pobjeda je već bila naša“, kazao je Ivan Iko Petric iz Kuglačkog kluba Posušje.

Upravo je i Iko bio najbolji pojedinac jučer odigrane utakmice s Borcem srušivši 672 čunja.

Marko Trklja iz ekipe kuglača Boraca je kazao da je utakmica protekla onako kako su i očekivali. Naime, zadnjih nekoliko godina nitko nije dobio utakmicu protiv Posušja na njihovom terenu. „Kada se dolazi u Posušje na kuglanu, malo tko očekuje da će pobjediti. Jednostavno, nepobjedivi su na svom terenu. Postavili smo ekipu da igramo na jedan bod, odnosno na neriješeno. No, nismo uspjeli jer su nam i dva igrača nedostajala. 5 : 3 je minimalni poraz koji je mogao biti. Mi smo zadovoljni. U prvom djelu sezone smo ih pobjedili, tako da je ovo bio i njihov revanš“, kazao je Trklja za naš radio.

S obzirom da je ekipa Borca u ovu sezonu kuglačke premjer lige Bosne i Hercegovine ušla bez nekoliko igrača, trenutno mjesto na ljestvici, između trećeg i četvrtog, im je zadovoljavajuće.

Iduće 15. kolo Posušje odlazi na gostovanje kod Slobode u Tuzlu.  Posušje je prvo na ljestvici s 26 bodova, dok je njihov protivnik idućeg kola, Sloboda iz Tuzle, ekipa na petom mjestu ljestvice.

Radioposusje.ba 

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading