Select Page

BATIN: I na posljednjem skupu HDZ BiH i HNS potvrdili nadmoć nad ostalim strankama

BATIN: I na posljednjem skupu HDZ BiH i HNS potvrdili nadmoć nad ostalim strankama

Deveti i posljednji u nizu predizbornih skupova u organizaciji Općinskog odbora HDZ BIH Posušje povodom predstojećih općih izbora održan je u ponedjeljak 6. listopada 2014. u mjesnoj zajednici Batin.

Nakon intoniranja Lijepe naše i minute šutnje za sve poginule, nestale i umrle branitelje i umrle članove HDZ BiH skup je pozdravio domaćin Petar Penava.

Nakon njega obratio se predsjednik OO HDZ BiH Posušje i kandidat za Zastupnički dom Parlamenta Federacije, Ivica Pavković koji se ovom prilikom zahvalio svima na veličanstvenom skupu i potpori prije nekoliko dana u prepunoj velikoj športskoj dvorani u Posušju na središnjem skupu OO HDZ BiH Posušje, a kojim je oduševljen bio i predsjednik Dragan Čović. Pavković je i ovaj put pozvao birače da u što većem broju u nedjelju, 12. listopada izađu na izbore i svoj glas daju HDZ BiH i koaliciji HNS-a.

Drugi govornik bio je kandidat za Skupštinu Županije Zapadnohercegovačke Zdravko Bešlić koji je rekao kako su prvi potezi nakon ulaska HDZ-a BIH u Federalnu vlast, uz ustavne reforme, zaustaviti selektivnu reviziju branitelja te mijenjati Zakon o pripadnosti javnih prihoda, jer se upravo na ovim poljima najviše udara po Hrvatima.

Na listi za županijsku Skupštinu koalicije HNS-a su Zdravko Bešlić, Dario Sesar, Kristina Milas i Ljubica Marić iz HDZ-a BiH, Ivan Tokić ispred HSP Herceg-Bosne, te Klaudija Karamatić ispred HSS-a, kandidat za Zastupnički dom Parlamenta FBiH su Ivica Pavković ispred HDZ-a BiH i Mario Karamatić ispred HSS-a i za Parlament BiH Helena Lončar ispred HDZ-a BiH.

Druženje velikog broja članova, prijatelja i simpatizera HDZ BiH ispred područne škole u Batinu uz pjesmu potrajalo je dugo u noć.

DSC_0010 DSC_0013 DSC_0021 DSC_0027 DSC_0031 DSC_0041 DSC_0042 DSC_0044 DSC_0046

Posusje.net

OGLASI

Loading