Select Page

Begić s Hrvatskom danas protiv Njemačke igra za odlazak na EP

Begić s Hrvatskom danas protiv Njemačke igra za odlazak na EP

Ženska seniorska košarkaška reprezentacija Hrvatske nalazi se u tzv. ‘balonu’ u Rigi na kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Reprezentacija je trebala odigrati dvije utakmice – 4. veljače s Njemačkom te 6. veljače sa Sjevernom Makedonijom, no makedonska reprezentacija neće nastupiti na kvalifikacijama zbog pozitivnih nalaza stožera, tako da će utakmica protiv Nijemica biti odlučujuća za odlazak na EP.

Andrijana CvitkovićAna-Marija Begić, Klaudia PerišaMia MašićIvana Dojkić, Iva SlonjšakLea MiletićIvana TikvićMarija RežanRužica DžankićAna Petrak i Josipa Silov dvanaset je košarkašica Hrvatske koje je izbornik Stipe Bralić odredio za utakmicu s Njemačkom.

Među njima je i naša Posušanka Ana-Marija Begić od koje se očekuje kako će dati veliki obol u današnjoj utakmici, jer igra najbolju sezonu u svojoj karijeri u Italiji u Bologni.

Utakmica Njemačka – Hrvatska igra se danas s početkom u 15.30 sati. Izravan prijenos možete pratiti na Sportskoj televiziji i na FIBA You Tube kanalu. Našim košarkašicama želimo odličnu igru i uspjeh.

OGLASI

Loading