Select Page

ŽZH: Navijači se vraćaju na tribine!

ŽZH: Navijači se vraćaju na tribine!
Stožer civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke donio je zapovijed o vraćanju gledatelja u dvorane i na stadione.

Odlučeno je tako na 41. izvanrednoj sjednici Stožera u četvrtak na kojoj je donesena zapovijed o dopuštanju prisustva gledatelja na športskim natjecanjima u zatvorenom (športske dvorane) i na otvorenom prostoru (stadioni).

Dopušta se prisustvo ograničenog broja gledatelja na športskim natjecnjima u zatvorenim objektima (športskim dvoranama) i to popunjavanjem svakog trećeg registriranog mjesta za sjedenje uz obvezno nošenje maski, a na otvorenom prostoru (stadioni) dopušta se popunjavanje svakog drugog registriranog mjesta za sjedenje.

Zabranjuje se prisustvo gostujućih gledatelja.

  • Obvezuju se organizatori skupova, športskih natjecanja te korisnici športskih dvorana i stadiona da osiguraju poštivanje higijensko-epidemioloških mjera prema preporukama Zavoda za javno zdravstvo ŽZH.
  • Obvezuju su športski klubovi i drugi organizatori športskih natjecanja te korisnici športskih dvorana i stadiona da Zavodu za javno zdravstvo ŽZH dostave informaciju o maksimalnom kapacitetu sjedećih mjesta u sklopu športske dvorane ili stadiona kojega koriste za športska natjecanja.
  • Za provođenje ove Zapovijedi odgovorni su organizatori skupova, športski klubovi, organizatori športskih natjecanja te korisnici prostora u kojima se održavaju skupovi, športskih dvorana i stadiona, a za nadzor nad provođenjem ove Zapovijedi zadužuju se Zavod za javno zdravstvo ŽZH, Uprava za inspekcijske poslove ŽZH i Ministarstvo unutarnjih poslova ŽZH, svako u okviru svojih ovlasti.

Također je dopušteno organiziranje skupova do najviše 100 osoba.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading