Select Page

BEGIĆ: Utakmicu na Tušnju shvaćamo maksimalno ozbiljno

BEGIĆ: Utakmicu na Tušnju shvaćamo maksimalno ozbiljno
Uoči polaska na gostovanje Slobodi u okviru 6. kola Premijer lige BiH na konferenciji za medije održanoj u petak utakmicu su najavili šef stručnog stožera NK Široki Brijeg Toni Karačić i vezni igrač Zvonimir Begić koji je postao neizostavna karika u početnoj postavi momčadi s Pecare.

Nadam se kvalitetnoj izvedbi s naše strane i pobjedi kojom ćemo završiti prvi ciklus i puni optimizma otići na prvu ovosezonsku reprezentativnu stanku, kazao je trener Toni Karačić i otkrio najveći motiv za pobjedu.

Nažalost, do sada smo ove posljednje utakmice u ciklusima, barem otkad sam ja u klubu, završavali porazima i sada to želimo ispraviti. Apsolutno respektiramo Tuzlake, imaju određenu i sigurno neće biti lako. Ipak, mi gledamo samo na sebe, naš način igre i tako ćemo se postaviti. Igrači prihvaćaju i izvršavaju svoje zadatke i zato puni optimizma čekamo sutrašnju utakmicu, dodao je Karačić.

Predstavnicima medija obratio se i Zvonimir Begić koji je, kako je i sam priznao, došao na mala vrata na Pecaru i svojim znanjem, zalaganjem i igrama ove sezone postao jedan od stožernih igrača u momčadi.

 Zvonimir Begić je svojim znanjem, zalaganjem i igrama ove sezone postao jedan od stožernih igrača u momčadi.

Došao sam na mala vrata i trebalo mi je određeno vrijeme za prilagodbu novoj sredini i ozbiljnijem radu. Marljivo sam radio, čekao svoju priliku i dočekao na početku ove sezone. Zahvalan sam treneru na ukazanom povjerenju i moje je sada samo nastaviti raditi i biti od pomoći momčadi u ostvarivanju zacrtanih ciljeva, istaknuo je Begić.

Dodaje kako ne bježe od uloge favorita na Tušnju, iako imaju maksimalan respekt prema svojim domaćinima.

Atmosfera je odlična, prava smo ekipa. Utakmicu na Tušnju shvaćamo maksimalno ozbiljno, puni respekta prema našim domaćinima. No, sigurni smo kako je kvaliteta na našoj strani. Ne bježimo od uloge favorita i tako ćemo se postaviti od prve minute, poručuje Begić.

Na gostovanje u Tuzlu nisu otputovali ozlijeđeni Viktor Angelov i Filip Brekalo pa je trener Karačić, na upit novinara o mogućem sastavu, otkrio kako postoji mogućnost određenih rotacija u momčadi.

Subotnja utakmica na stadionu Tušanj počinje u 20:00 sati uz izravan prijenos na Arena Sport.

(www.jabuka.tv)

OGLASI

Loading