Select Page

Bez uspjeha za našu Anamariju na Europskom kadetskom prvenstvu

Bez uspjeha za našu Anamariju na Europskom kadetskom prvenstvu

Danas je na Europskom kadetskom prvenstvu koje je održano u Beogradu nastupila kao reprezetativka Bosne i Hercegovina i članica TKD kluba „Poskok“ Posušje Anamarija Miličević. No, nakon nastupa ovoga jutra, Ana Marija nije imala sreće.

Za Anamariju je završen njezin debitantski nastup za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Anamarija je otvorila današnji natjecateljski dan na borilištu 2 gdje je u prvoj borbi snage odmjerila sa predstavnicom Grčke, koja je na nedavno održanom Svjetskom kadetskom prvenstvu u Sarajevu nakon dvije pobjede zauzela peto mjesto.

Anamarija je dobro parirala svojoj protivnici ali je presudilo iskustvo pa je u prvoj rundi Anamarija izgubila reziltatom 5:8. Drugu rundu je Anamarija je poentirala i oklop i glavu te primila samo jedan udarac šakom. Međutim, presudila je koncentracija i iskustvo pa je tu rundu na kraju izgubila diskvalifikacijom pri rezultatu 5:5 zbog pet kaznenih bodova.

„Ovo je veliko iskustvo za Anamariju i sigurno je čeka još velikih natjecanja, čestitamo joj na nastupu, a ostalom timu BiH želimo puno uspjeha u nastavku natjecanja. Još jednom smo kvalitetno predstavili naš klub, grad, savez i državu na velikim taekwondo eventima.

Zahvaljujemo se Anamarijinim roditeljima koji su joj podrška na ovom i svim ostalim natjecanjima, njezinim kolegama i prijateljima iz kluba i reprezentacije i svima koji su navijali za nju. Hvala Općini Posušje i Županiji zapadnohercegovačkoj koja prati i pomaže naš rad kroz cijelu godinu. Hvala zlatnim sponzorima Weltplast doo, Markota doo, Euromaterijali doo, Elektroprivreda HZHB, Pikić staklo, Tiskara Olovka koji su također u posljednjih godinu dana znatno pomogli naš rad. Hvala našim suradnicima i sponzorima koji nam pomažu u pripremi i oporavku naših natjecatelja, Rehabilitacijskom centru Soleus i Fitnes centru SportArts. Hvala svim medijima koji nas prate na podršci, a posebno Radio Posušju. Na kraju hvala i Taekwondo Savezu BiH koji je ovaj put sufinancirao natjecatelje sa kotizacijom i obaveznim smještajem“, kazali su nam iz TKD kluba „Poskok“ Posušje.

Radioposusje.ba 

OGLASI

Loading