Select Page

Uoči GOŠK-a: Karačić: Idemo na rezultat, Kamenar: Spreman sam i dati ćemo sve od sebe!

Uoči GOŠK-a: Karačić: Idemo na rezultat, Kamenar: Spreman sam i dati ćemo sve od sebe!

-Sigurno da je nakon prošle sezone ovo jedan nivo više ali jedan negativan rezultat u bitnoj utakmici kao ovoj sutra može nas baciti natrag i zato naglašavam važnost sutrašnjih bodova. Imamo širinu ekipe i to mora doći do izražaja, imamo 4 napadača, rotiramo a oni moraju iskoristiti svoje prilike i donijeti sreću ekipi, navijačima pa i sebi. 

GOŠK je također ugodno iznenađenje prvog dijela prvenstva, evo što je Karačić rekao na što točno treba obratiti pozornost.

-Imaju hrabrost i odlučnost koju pokazuju. Ja ih poštujem ali ne strahujem, najviše strahujem od lošeg vremena ali spremamo se i za to. Molim navijače da imaju vjeru i apsolutno vjerujem u pozitivan rezultat za nas. 

Kamenara smo upitali kakva je atmosfera u svlačionici, jeli reprezentativna stanka dobro došla. Upitan je Kamenar može li sada igrati u pravoj formi kao na početku sezone, s obzirom na to da je se tek oporavio od ozljede. 

-Stanka je dobro došla, odmorili smo se a atmosfera je dobra kao i uvijek te vjerujem da ćemo to pokazati sutra na terenu. Pozivam navijače da dođu u što većem broju jer kao što smo rekli ova utakmica može usmjeriti ostatak sezone.

Nakon lošijih rezultata na pripremama u prvenstvu je došao i rezultat, ekipa je igrala dobro tako i ja pa se nadam da ću uhvatiti formu u kakvoj sam bio. 

Trener Karačić je upitan kako je on kao trener vidio ovu stanku, što ona može donijeti u nastavku jedne teške serije.

-Nakon GOŠK-a koji nam je izravni konkurent slijede nam utakmice s favoritima i smatram da je pauza došla u dobrom trenutku jer stigao nas je umor i počeli smo neobjašnjivo gubiti koncentraciju te smo ušli u negativan niz gdje smo napravili manje nego što smo očekivali. 

Na posljetku je glasnogovornik kluba Leo Vlašić upitan i kako napreduju radovi na pomoćnom terenu

-Radovi dosta kasne ali spremno je i trebala bi kroz par dana biti postavljena trava a onda i ostalo. Za nekih mjesec dana se nadam da ćemo vratiti djecu na Mokri Dolac. 

Dakle, utakmica Posušje-GOŠK Gabela na rasporedu je sutra u 18:30 sati na stadionu Mokri Dolac. Našim momcima želimo puno sreće!

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading