Select Page

Binvest donirao učenike OŠ IM Posušje novim udžbenicima

Binvest donirao učenike OŠ IM Posušje novim udžbenicima

Osim zbog novih školskih radosti koje su počele novom školskom godinom, mnoga djeca iz OŠ Ivana Mažuranića mogu biti sretna i zbog njihovih znatno lakših torbi.

Zahvaljujući ljudima iz tvrtke BINVEST D.O.O., njihovom senzibilitetu prema djeci i njihovom zdravlju te vrlo dobroj suradnji s ravnateljem Škole Zvonimirom Širićem, đačka ramena i leđa od 6. do 9. razreda trebala bi biti puno rasterećenija.

Sve njih je u učionicama dočekao poklon u vidu novih udžbenika iz većine nastavnih predmeta vrijedan nekoliko tisuća konvertibilnih maraka. Stoga, učenici više ne moraju nositi svoje udžbenike od kuće i time pretrpavati ionako teške školske torbe. Sada ih mogu koristiti za učenje i rad samo kod kuće, a iste takve će svaki dan imati na školskim stolovima. Zaista, za njih lijepa vijest.

Treba istaknuti kako ovo nije prvi put da školarcima našeg kraja iz ove ali i iz drugih posuških tvrtki dolazi pomoć u svrhu boljih uvjeta za njihov rad, nastavni proces i konačni uspjeh. Ovakve akcije pokazuju da je još mnogima stalo do obrazovanja naše djece i koji su svjesni da je ono, ipak, najisplativije ulaganje u svjetliju budućnost.
A od osnovnoškolaca se nadamo da će im odličnim rezultatima znati uzvratiti i zahvaliti.

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading