Select Page

Binvest na novoj adresi u Mostaru

Binvest na novoj adresi u Mostaru

Binvest d.o.o. poduzeće koje se bavi trgovinom i distribucijom alkoholnih i bezalkoholnih pića odavno je prerastao lokalne okvire i posluje u cijeloj državi. To omogućuje blizinu i dostupnost proizvoda krajnjem kupcu, i to najviše kroz mrežu poslovnica koje su osim u Posušju smještene i u Mostaru, Širokom Brijegu, Ljubuškom, Sarajevu, Bihaću, Vitezu i Tomislavgradu.

Binvest je zbog stalnog povećanja obima posla izgradio novi i veći objekt u Mostaru kako bi što bolje zadovoljio potrebe svojih kupaca. Tako je Binvest iz Vukovarske ulice u Mostaru, svoju poslovnicu preselio u Rodoč. U tisuću kvadrata, smješteno je skladište i prodajni dio. U asortimanu Binvesta Mostar možete pronaći preko 600 artikala renomiranih svjetskih i domaćih brendova. U ovoj poslovnici, na raspolaganju je stručan i ljubazan tim od 15 zaposlenika.

Temelj uspješnog poslovanja čine upravo zaposlenici poduzeća, te Binvest danas u distribuciji u Bosni i Hercegovini zapošljava oko stotinu ljudi. Kad je poduzeće krenulo s radom davne 1995.godine u Posušju, imalo je tek četiri zaposlenika i raspolagalo s poslovnim prostorom od 200 kvadratnih metara. Na tržište je stupilo kao veletrgovina pićem, no trudom i radom uprave i zaposelnika, uznapredovalo je do uvozno-distribucijskog poduzeća s vlastitom dostavom koja ide sve do krajnjeg kupca.

Od početka 2005. godine Binvest počinje znatno ulagati u obrazovanje i usavršavanje zaposlenika, izgradnju skladišta i ostale infrastrukture, proširivanje voznog parka te opremanje servisnih radionica opreme za točenje piva i rashladnih uređaja.

Nedugo po osnutku poduzeća potpisan je ugovor o distribuciji proizvoda s Coca Colom te s uglednom zagrebačkom pivovarom. U svom bogatom asortimanu, ova pivovara ima široko prihvaćene i prepoznatljive pivske marke kao što su Ožujsko pivo, Staropramen, Stella Artoa, Beck’s, Lőwenbräu, Tomislav, Leffe i Corona Extra.

Binvest ima potpisan ugovor o ekskluzivnom uvozu i distribuciji uglednih marki iz asortimana švicarske firme Underberg AGe. Tako u 2014. godini Binvest počinje uvoziti još tri nove međunarodno poznate marke, talijansku kavu, prirodne sokove Pago te čajeve marke Lipton.

Binvest u svom širokom asortimanu distribuira alkoholna i bezalkoholna pića tvrtke Dalmacijavino iz Splita koji u svom asortimanu nude širinu proizvoda od likera poput cherry-a i orahovca do tequille i ruma.

Danas se Binvest razvio u široko prepoznatljivo poduzeće koje u svojoj ponudi ima i proizvode renomiranih robnih marki, kako alkoholnih tako i bezalkoholnih pića, kao što su : Coca Cola, Badel, Zvečevo, Fructal, Kutjevo, Franck, Maraska, Jegermaster, programe Pernord Ricard i druge.

Od sada s novom adreom u Mostaru u Rodoču imate mjesto s najboljom ponudom pića, kao i najboljim cijenama. Binvestov kvalitet su prepoznali tisuće partnera i kupaca i zato nastavljaju raditi na dobrobit kupaca. Posjetite Binvest u novootvorenom objektu!

Našatv.ba

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading