Select Page

Blidinje – jedinstven spoj čovjeka i prirode

Blidinje – jedinstven spoj čovjeka i prirode

Područje Blidinja jedinstvena je prirodna pojava, mjesto koje sadrži mnoge endemske vrste biljnog i životinjskog svijeta uz dosta izvora čiste, pitke vode.

I baš u proljeće se sramežljivo ispod tankog pokrivača snijega pokazuju sve ljepote prekrasne prirode koja nam nudi mogućnost da pobjegnemo od gradskih gužvi i buke, te da se odmorimo sami ili sa svojom obitelji u prirodnom okruženju veličanstvene Čvrsnice i zapanjujućeg Vrana.

Thumb (2)

Iako je Blidinje česti izbor odmora zimi,mi smo uvjereni da ga vas dosta obožava u proljeće,kada nam je dostupan svaki detalj u prirodi koji nas može barem na kratko spojiti s prirodom i zasigurno učiniti sretnima što se nalazimo baš tu gdje jesmo. I ovaj protekli vikend priroda na Blidinju pokazala je svu svoju raskoš igrajući se godišnjih doba.

Thumb

U nedjeljno jutro priroda nas je okružila zimskim uvjetima, dok je tijekom dana izašlo Sunce i pokazalo nam kako je zimi došao kraj. Zasigurno nas ne bi iznenadila još pokoja zalutala pahulja,ali ipak vjerujemo kako je proljeće nastupilo u punom ruhu, a vrijeme koje nam dolazi je vrijeme živih i radosnih boja.

Blidinje.net

OGLASI

Loading