Select Page

BOĆANJE: Bura prvak, održana sjednica Skupštine

BOĆANJE: Bura prvak, održana sjednica Skupštine

Nedavno je završeno boćarsko prvenstvo BiH, koje je bilo jedno od najneobičnijih dosada.
U medijima je toliko već „opjevan“ spor između Boćarskog kluba Grude i Boćarskog saveza BiH zaduženih za vođenje natjecanja. Na osnovu toga spora Grude su isključene, prvenstvo zaključeno, pri čemu istinski ljubitelji ovog malog sporta sigurno nisu zadovoljni.

Takvim raspletom događaja uz Buru, koja je novi prvak, najviše je profitiralo čapljinsko Dračevo, koje je izbilo na treću poziciju.

Rezultati 14. kola Prve boćarske lige: Neum – Široki 17:7, Grude – Dračevo 0:24 b.b., Napredak Willa – Ante Rozić 24:0 bb. Zaostala utakmica 13. kola, Dračevo – Bura 14:10.

Konačni poredak: 1. Bura 15, 2. Neum 14, 3. Dračevo 12, 4. Ante Rozić 10 (-1), 5. Široki 10, 6. Napredak Willa.

Prema tome, novi prvak je Bura, po drugi put, iz lige ne ispada nitko, dok će vjerojatno sljedeće sezone uz prvoplasirane Radišiće iz Druge lige, ako je bude, kako je krenulo, u viši rang i drugoplasirana Čapljina. Tako bi se popunila kvota od osam klubova. Uz, zbog nedolaska na dvije uzastopne utakmice, diskvalificirane Grude, u Drugoj ligi trebalo bi se iduće sezone natjecati i Posušje koje je odustalo u “minutu do dvanaest”.

Bura održala sjednicu Skupštine

Nedavno je održana redovna sjednica Skupštine Boćarskog kluba „Bura“ iz Posušja na kojoj su uz prihvaćenje izvješća o dosadašnjem radu, izabrani novi ljudi u Nadzornom i Upravnom odboru kluba.
Tako su novi članovi Nadzornog odbora Ante Nenadić, Vladimir Sentić i Josip Budimir. Upravni odbor čine Marinko Bešlić, Ivan Grubišić, Miro Šušnjar, Mate Grubišić i Ante Bašić.

Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Ante Nenadić, dok je Upravnog predsjednik Mate Grubišić.

Posušje.net

OGLASI

Loading