Select Page

FOTO: Boško Mišić – „Kralj ringa“ u Posušju

FOTO: Boško Mišić – „Kralj ringa“ u Posušju

U organizaciji Sportskog Kluba “Grom” u Posušju pred 2000 ljudi održan je kickboxing spektakl pod nazivom „Kralj ringa“.

Na početku je sve nazočne prigodnim riječima pozdravio predsjednik Općinskog vijeća općine Posušje Ivan Lončar, a turnir je otvorio ministar branitelja ŽZH Mladen Begić.

IMG_0146

Posebnu podršku su imali domaći borci koji su nastupili u uvodnim mečevima. Tako je Marko Mandurić bio bolji od Maria Lovrinovića iz Knina, Marko Kovač je slavio protiv Spaića iz Sinja, Ante Bašić pobijedio je Kninjanina Leonarda Šarića, dok je najuvjerljiviji bio Ante Čutura koji je knockoutom u prvoj rundi za nekoliko sekundi srušio Lasića iz Ljubuškog. Jedini poraz u uvodnim borbama doživio je mladi borac Josip Šarić koji je u svojoj prvoj profesionalnoj borbi pružio odličan otpor iskusnijem Damiru Bagavcu, ali je ipak izgubio na bodove.

IMG_0049

 

U piramidi za naslov borila su se četiri borca. Domaća uzdanica Petar Bakula je u neizvjesnoj borbi izgubio protiv odličnog Boška Mišića iz Ljubuškog, koji se za prestižnu titulu u finalu borio protiv Josipa Mijača koji je bio bolji od Antonia Kulaša. Na kraju titulu „Kralja ringa“ zasluženo je osvojio Mišić koji knockoutom u prvoj rundi ruši nemoćnog Mijača.

IMG_0093

 

Na turniru je nastupilo 14 boraca iz Hrvatske i BIH. Gledatelji su u prepunoj športskoj dvorani mogli uživati u odličnim borbama, a dobre poteze su znali nagraditi ovacijama. Sve u svemu bio je ovo još jedan kickboxing spektakl u Posušju, a sudeći po interesu publike svakako se mora održavati barem jedanput godišnje.

Dodajmo još da su u zabavnom djelu programa nastupili Ivica Bago As i Ivana Bago.

 

Posusje.net/Foto: Petar Bašić

OGLASI

Loading