Select Page

BOŽIĆNI TURNIR: Posušju prvo mjesto za 2009. godište, Noa Tadić najbolji igrač

BOŽIĆNI TURNIR: Posušju prvo mjesto za 2009. godište, Noa Tadić najbolji igrač

Na Finalu Božićnog malonogometnog turnira u Areni Sport Centru u Mostaru u nedjelju večer je upriličena dodjela nagrada i medalja za ekipno i pojedinačno postignuće. Na malonogometnom turniru sudjelovalo je preko 35 ekipa u tri kategorije: 2007., 2009. i 2011. godište.

Nagrade je dodijelio gradonačelnik Grada Mostara Mario Kordić koji  je  izrazio nadu da će turnir prerasti u tradicijski te obećao i potporu Grada Mostara.

“Obilazim ovih dana puno događaja i ovo mi je jedan od dražih jer vidim mladost Grada Mostara i okolice”, istaknuo je Kordić, čestitajući ujedno dobitnicima na osvojenim nagradama.

Prvo osvojeno mjesto u konkurenciji za 2011. godište pripalo je ŠN Sport Talent, drugo mjesto HŠK Zrinjskom, treće UŠS Fortuni i četvrto NK Brotnju. Za najboljeg golmana proglašen je Emanuel Gagro (Zrinjski), za strijelca Patrik Vrljić (Sport Talent,  dok je za najboljeg igrača proglašen Karlo Pehar (Sport Talent).

Prvo mjesto ekipa u konkurenciji za 2009. godište usvojio je HŠK Posušje, drugo HNK Čapljina, treće HŠK Zrinjski i četvrto NK Široki Brijeg. Za najboljeg golmana proglašen je Maro Dodig (Čapljina), za strijelca Luka Spajić  (Široki Brijeg)  i za igrača Noa Tadić (Posušje) .

Prvo mjesto u konkurenciji ekipa za 2007. godište osvojio je NK Mostar, drugo NK Brotnjo, treće HŠK Zrinjski i četvrto NK Gošk. Za najboljeg golmana proglašen je Matej Marić (Mostar), za strijelca Gojko Prusina (Brotnjo), a za najboljeg igrača Petar Marić (Mostar).

bljesak.info

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading