Select Page

Za obitelj Petričušić prikupljeno 1825 KM

Za obitelj Petričušić prikupljeno 1825 KM

U protekla tri dana grudske rukometašice ugostile su djevojke iz druge ekipe RK Lokmotiva iz Zagreba.Sportska suradnja dva kluba sada je obogaćena i zbližavanjem i uspostavljanjem prijateljstava između igrčica koje su zajedno provele lijepa tri dana.

Odigrane dvije utakmice

Cure su odigrale i dvije pripremne utakmice u kojima su treneri Zlata Zubac i Davor Rokavec provjerili spremnost svih igračica za otvaranje Premijer lige BiH,odnosno 2. HRL zapad,koje počinju naredni vikend.
Utakmice su imale i humanitarni karakter ,jer je prihod od prodaje ulaznica namijenjen humanitarnoj akciji za izgradnju kuće obitelji Petričušić iz Posušja,koja ima tri sina oboljela od progresivne distrofije mišića i koji se kreću isključivo pomoću invalidskih kolica.

Iako je bilo planirano da se druga utakmica odigra u Posušju 20.09.2014. u 15.00 sati,to nažalost nije bilo moguće jer je usljed jakog nevremena došlo do poplave svlačionica i dvorane u Posušju.Zbog toga je i ova utakmica odigrana u Grudama,tako da namjera da se u Posušju odigra prva utakmica ženskog rukometa u povijesti ipak nije ostvarena. Naravno da će se to dogoditi vrlo skoro,obzirom da je u Posušju počela sa radom škola rukometa HŽRK Grude Autoherc pod nazivom”Rukomet od prvog koraka do prvaka”,te će se ekipe 2000/2001 i 2002. i mlađe natjecati u okviru natjecanja RS HB.

Akcija uspješna

U svakom slučaju gostovanje ekipe RK Lokmotiva 2 u Grudama je bilo uspješno i svakako da će biti korisno kako za trenere obje ekipe tako i za razvoj suradnje ova dva kluba.
Iako rezltat nije bio najvažniji ipak informacije radi ekipa HŽRK Grude Autoherc slavila je u obje utakmice i to rezultatima 32:21 i 26:20.
Cjelokupan prihod od prodaje ulaznica na obje utakmice namijenjen je humanitarnoj akciji za izgradnju kuće obitelji Petričušić iz Posušja.
Tako je za utakmicu u Grudama prikupljeno 1825 KM.

Humanitarna prijateljska utakmica između HŽRK Grude Autoherc i RK Lokmotiva 2 bila je ujedno i zadnja utakmica Antonije Kutleša za grudski klub.
Naime, Anotnija se nakon dvije godine provedene u Hercegovini i dvije szone provedene u HŽRK Grude Autoherc,vraća u rodnu Njemačku u kojoj je živjela prije dolaska u Grude.
Njene suigračice,trenerica i vodstvo kluba su joj se zahvalili na ovoj utakmici i zaželjeli joj puno sreće i uspjeha u životu.

grude lokomotiva1 grude lokomotiva2 grude lokomotiva3 grude lokomotiva4 grude lokomotiva6 grude lokomotiva7

grude-online.info

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading