Select Page

BRANITELJSKA ZADRUGA EKO HERCEGOVINA DODIJELILA SADNICE SMILJA POSUŠKIM BRANITELJIMA I NJIHOVIM OBITELJIMA

BRANITELJSKA ZADRUGA EKO HERCEGOVINA DODIJELILA SADNICE SMILJA POSUŠKIM BRANITELJIMA I NJIHOVIM OBITELJIMA

Nakon završetka natječaja za odabir korisnika za dodjelu sadnica smilja Braniteljska zadruga Eko Hercegovina odabrala je 12 korisnika kojima će sadnice biti dodijeljene.

B.Z. Eko Hercegovina sredstva za ovu namjenu osigurala je od Ministarstva branitelja Republike Hrvatske sukladno poslovnom planu zadruge koji je prijavljen navedenom ministarstvu u sklopu javnog poziva za potporu rada braniteljskih zadruga u Bosni i Hercegovini.

Potpisani ugovori

Potpisivanje ugovora upriličeno je u prostorijama zadruge, a dok je sama dodjela sadnica obavljena u skladišnom prostoru zadruge u Rastovači. Ugovorom između B.Z. Eko Hercegovina i korsnika sadnica smilja propisani su uvjeti poslovne suradnje vremenski rok trajanja ugovora.

sadnja-smilja-u-Broćancu

Ovim aktivnostima B.Z. Eko Hercegovina kao poslovni subjekt u privatnom vlasništvu nastoji dati potporu pripadnicima braniteljske populacije koji se nalaze u lošem materijalnom položaju ili su nezaposleni kako bi se ostvario obostrano koristan poslovni interes. Osnovna djelatnost B.Z. Eko Hercegovina je razvoj i unaprjeđenje poljoprivredne proizvodnje u Općini Posušje.

Korisnici :

1. Miroslav Landeka

2. Veljko Bago

3. Ankica Čuljak

4. Marinko Čutura

5. Ljubomir Vučur

6. Mario Begić

7. Frano Sabljo

8. Marina Bago

9. Mladen Ramljak

10. Vinko Ramljak

11. Vlado Bešlić

bz-ekohercegovina.com

OGLASI

Uljepšaj Božić drugima!

Frama Posušje i ove godine organizira humanitarnu akciju „Uljepšaj Božić drugima“ za potrebite u...

Loading