Select Page

Bušići pobjednici memorijalnog turnira u Posušju

Bušići pobjednici memorijalnog turnira u Posušju

Dan prije, uoči obilježavanja 27. obljetnice Prve profesionalne postrojbe HVO-a „Ante Bruno Bušić“ u velikoj športskoj dvorani u Posušju održan je Memorijalni malonogometni turnir.

Hrvatska himna „Lijepa naša“ i minuta šutnje za sve poginule i nestale pripadnike pukovnije, kao i za sve one koji su položili svoj život na Oltar Domovine, bili su uvertira u utakmice.

Turnir je prigodnim riječima i pozdravom otvorio Krešimir Maretić, predsjednik Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi.

Na turniru su sudjelovale četiri ekipe, U prvoj polufinalnoj utakmici Specijalna policija Hrvatske Republike Herceg-Bosne bila je uspješnija od 4. Gardijske brigade „PAUCI“, dok su u drugom polufinalu slavili veterani 1. Gardijske brigade “BUŠIĆI” koji su bili bolji od veterana 1. Gardijske brigade “TIGROVI”.

U utakmici za treće mjesto nakon preokreta “Tigrovi” su slavili protiv “PAUKA”, dok su domaćini “BUŠIĆI” u finalu nakon neizvjesne završnice pobjedili vrlo dobru ekipu Specijalne policije.

Dodijele priznanja pobjedničkim ekipama i ekipi za fair play bit će na svečanom obilježavanju obljetnice na Posuškom Gracu koja počinje danas svetom misom u 16.00 sati.

Posusje.net.

OGLASI

Loading