Select Page

ČAČIĆ DOBIO OTKAZ! Hrvatska traži novog izbornika

ČAČIĆ DOBIO OTKAZ! Hrvatska traži novog izbornika

ANTE ČAČIĆ, prema neslužbenim informacijama, više neće biti izbornik Hrvatske. Nogometni savez, u kojem vlada veće rasulo nego u nogometnoj reprezentaciji, posegnut će za šok terapijom uoči posljednje utakmice kvalifikacija za SP u Rusiji.

Hrvatska je sinoć remizirala s Finskom na Rujevici (1:1) i kompromitirala odlazak na SP. Čak ni remi u Kijevu protiv Ukrajine u utorak ne jamči plasman u Rusiju.

HNS traži čovjeka koji će podignuti slomljenu momčad. Sinoć je vrhuška Saveza, nakon susreta na Rujevici, odradila krizni sastanak. Složili su se da Čačić mora otići kako bi Hrvatska imala bilo kakve šanse za plasman na SP. Sad već bivši izbornik Čačić nakon jučerašnjeg debakla nije znao objasniti zašto Hrvatska, vrijedna više od 300 milijuna eura, ne može spojiti dva dodavanja. Na pitanja o planu igre koji je postavio lupetao je o “stvorenim šansama, šutevima iz daljine i ozljedama koje su pokosile momčad”. Da budemo precizni – Čačić zapravo nije znao ni s kim smo igrali, umjesto Finske je cijelo vrijeme analizirao Island.

Čačić je i prije utakmice s Finskom dobio “mig” da neće preživjeti novu blamažu. Kao njegov nasljednik spominjao se Zlatko Dalić, u Savezu su razmišljali i o Matjažu Keku, treneru Rijeke, no on je nedostupan. Nije poznato tko će momčad voditi u posljednjoj utakmici kvalifikacija. Današnji trening na Rujevici od 11 sati trebali bi voditi Josip Šimunić i Ante Miše, dosadašnji Čačićevi pomoćnici.

index.hr

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading