Select Page

Petra Bakula i Antonio Jažo najbolji sportaši općine Posušje!

Petra Bakula i Antonio Jažo najbolji sportaši općine Posušje!

Sinoć je u posuškoj kinodvorani održana svečana dodjela priznanja najuspješnijim sportašima općine Posušje, kao i zaslužnim sportskim djelatnicima za 2014. godinu, u organizaciji Športskog saveza općine Posušje te pod pokroviteljstvom Općine Posušje.

Na početku svečanog proglašenja najuspješnijih sportaša, nazočnima se obratio predsjednik Športskog saveza Tomislav Bašić. Uvodne riječi izrekao je i Općinski načelnik općine Posušje Branko Bago koji je izjavio, između ostalog, da Posušje ima jako puno uspješnih sportaša te da je ovaj događaj važan za Posušje kako bi se odalo priznanje uspješnim sportašima i klubovima naše općine.

IMG_1476

Priznanja su se dodijelila u sljedećim kategorijama:
– najbolja mlada nada u ženskoj kategoriji je Josipa Biško iz Karate kluba Posušje;
– najbolja mlada nada u muškoj kategoriji je Josip Ramljak iz Košarkaškog kluba Posušje;
– najbolja juniorka je Kristina Boras iz Kick boxing kluba Vitez Mile Bošnjak Posušje;
– najbolji junior je Marin Begić iz Taekwondo kluba Poskok Posušje;
– posebna priznanja za iznimna postignuća i iznimne rezultate dodijeljena su Anti Boniću, koji se natječe na veteranskim atletskim mitinzima, i Mati Grubišiću, koji je s boćarskim klubom Bura Posušje ostvario zapažene rezultate.
– priznanja za promicanje amaterskog sporta i rekreacije u posuškoj općini dobili su Biciklistički klub Pony Posušje, Golf klub Posušje i Rastovača polje;

IMG_1506
– posebna priznanja za promicanje općine Posušje izvan Bosne i Hercegovine dobili su Ivan Ramljak, hrvatski košarkaški reprezentativac i košarkaš Cedevite, te Iva Landeka, nogometašica austrijske Jene i hrvatske reprezentacije;
– najbolja ženska ekipa u općini Posušje je Ženski košarkaški klub Posušje;
– najbolja muška ekipa je Hrvatski športski klub Posušje;
– najbolja seniorka je košarkašica Petra Bakula;
– najbolji senior Posušja u protekloj godini je Antonio Jažo, iz Taekwondo kluba Poskok Posušje.

IMG_1474

Priznanja su uručili Općinski načelnik Branko Bago, predsjednik Športskog saveza općine Posušje Tomislav Bašić i član Upravnog odbora Sportskog saveza Općine Posušje Frano Grbeša.

U glazbenom dijelu programa nastupila je ženska klapa Zvizdan. Cjelokupni program svečane dodjele priznanja sportašima vodio je Velimir Begić.

Posušje.net

OGLASI

Loading