Select Page

Čapljinac Vinko Ćemeraš u velikom finalu Voicea, Daria Ramljak ispala

Čapljinac Vinko Ćemeraš u velikom finalu Voicea, Daria Ramljak ispala
Od dvoje Hercegovaca u polufinalu hrvatskog The Voicea prošlo je jedno. Međugorčanka Daria Ramljak iako je dobila zavidan broj glasova je ispala, dok je Čapljinac Vinko Ćemeraš izborio veliko finale.

U subotu navečer održala se polufinalna večer glazbenog natjecanja na Hrvatskoj radioteleviziji. U samo završnici ostalo je osam najboljih natjecatelja, odnosno po dvoje iz svakog od četiri tima (The Vanna, Gobac, Massimo i Dečak).

Za razliku od prethodnih emisija kada su članovi žirija, odnosno mentori pjevača odlučivali tko će ići u daljnju fazu natjecanja, ovaj put odlučivala je samo publika.

Prvi su nastupili članovi Vanninog tima. Sjajna Međugorčanka Daria Ramljak otpjevala je pjesmu “Nocturno” od Olivera, a poslije nje nastupio je odlični Filip Rudan s pjesmom “Sign of the times” Harry Stylesa

Odlukom publike u finale se plasirao FIlip Rudan pa Daria koja je došla do vrlo visoke razine ovdje završava natjecanje.

Njihova mentorica Vanna je poručila kako će njih oboje biti veliki pjevači jednoga dana.

Nakon Vanninog tima nastupio je najbolji dvojac iz Gobčevog tima.

Prvo se publici s novim nastupom predstavila talentirana Dora Juričić s pjesmom “The Midlle” od Zedda, Maren Morrisa i Greya, a nakon nje na scenu je stigao Čapljinac Vinko Ćemeraš koji je odlično otpjevao pjesmu “Nothing compare 2 U” od Sinead O’Connor.

Glasovima publike upravo je Vinko otišao u veliko finale među četvero najboljih natjecatelja iz svakog tima.

Čapljinac će se tako iduću subotu boriti za glasove publike koja će odrediti pobjednika u ovogodišnjem izdanju The Voicea.

(www.jabuka.tv)

OGLASI

Loading