Select Page

Čavara razgovarao s novom upravom EP HZ HB o stanju u poduzeću i investicijama

Čavara razgovarao s novom upravom EP HZ HB o stanju u poduzeću i investicijama

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara razgovarao je s članovima Uprave koje je predvodio v.d. generalnoga direktora Marinko Gilja o trenutačnome stanju u poduzeću i budućim aktivnostima na stabiliziranju njegova poslovanja, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Gilja je naglasio kako se još uvijek u Elektroprivredi HZHB provodi detaljno snimanje stanja po svim segmentima djelovanja, odnosno u svim organizacijskim jedinicama, s ciljem utvrđivanja stvarnih činjenica i pokazatelja vezanih za ukupno poslovanje. Taj posao radi revizorska agencija i stručne službe Elektroprivrede HZHB, a po njegovu završetku odredit će se prioriteti budućega rada, a posebice Plan poslovanja Društva koji za tekuću 2015. godinu nije niti usvojen.Na dnevnome redu današnjega sastanka bila je i aktualna problematika naplate dugovanja od Aluminija Mostar i razvojnim projektima, o kojima je predsjednik Federacije BiH , također dobio iscrpne informacije.Čavara se posebno interesiraoo za plan investicije u budućnosti s čim ga je v.d. generalnoga direktora Marinko Gilja detaljno upoznao.

Predsjednik Federacije BiH izrazio je svoju punu potporu radu nove Uprave Elektroprivrede HZHB i obećao kako će u okviru svojih ovlasti dati doprinos ne samo stabiliziranju rada poduzeća, nego i njegovu daljnjem razvoju kao javnome poduzeću od strateškoga interesa.

/HMS/

OGLASI

Loading