Select Page

Četiri medalje za “Poskoke” u Zagrebu

Četiri medalje za “Poskoke” u Zagrebu

U subotu 28.11.2015 godine održao se međunarodni taekwondo turnir „LEE KWANGBAE JASTREB KUP“ na kojem je nastupilo 1030 natjecatelja iz 8 europskih zemalja.

Turnir je kao i svake godine humanitarnog karaktera a ove godine se održao pod visokim pokroviteljstvom predsjednice republike Hrvatske gđe. Kolinde Grabar Kitarović koja je i otvorila natjecanje. Turnir se ove godine održao u čast velemajstora taekwondoa Lee Kwang Bea koji je taj dan proslavio 70 rođendan.

tkd poskok 3

Na turniru se natjecalo na 10 borilišta u disciplinama kicka, sportske borbe i formi. Taekwondo klub „Poskok“ iz Posušja je nastupio sa četiri natjecatelja u sportskoj borbi gdje je ostvario odličan uspjeh obzirom da se radilo o neiskusnim natjecateljima kojima je ovo bilo prvo veće međunarodno iskustvo. U kategoriji kadeta do 37 kilograma Igor Gavrić osvojio je srebrnu medalju dok su Marija Bešlić u kat. kadetkinja do 44 kg, Marija Crnogorac kadetkinja preko 59 kg i Mate Dragoja kadet do 53 kilograma osvojili brončane medalje.

tkd poskok 1

“Nastupom na ovom turniru završili smo natjecateljsku sezonu za ovu godinu a naši natjecatelji su rezultatom opravdali svoj nastup. Do kraja godine nas očekuju pripreme i polaganja za više učeničke pojaseve, nastup na božićnoj priredbi u Viru te radna i svečana sjednica kluba”- izjavio je za naš portal trener Petar Boban.

Posušje.net/Foto:TKD Poskok Posušje

OGLASI

Loading