Select Page

Sportsko čudo pionira s Mokrog Doca: S 12 susreta „ubrali“ 36 bodova s gol-razlikom 41:2

Sportsko čudo pionira s Mokrog Doca: S 12 susreta „ubrali“ 36 bodova s gol-razlikom 41:2

Kraj i rezultati polu sezone pionira HŠK Posušje su sportsko čudo. Riječ je o mladim momcima, rođeni 2001./02. koji se natječu u Međužupanijskoj Ligi pionira i početnika.

Posuške su nade odigrale 12 utakmica i upisali rekord – svih 12 pobjeda. Slijedi još jedan rekord – gol razlika je 41:2. Bježe prvom „susjedu“ iz Uskoplja čak šest bodova. Na kraju svi su u klubu isticali kako su dečki trenera Lea Sliškovića prošle godine osvojili prvenstvo i otišli na doigravanje za prvaka Bosne i Hercegovine. U finalu su izgubili na 11-rce i tako prvi put postali doprvaci Bh države. Padali su mnogi velikani na koljena kao što su FK Sarajevo, FK Sloboda i mnogi drugi iz BiH.

Vrijedi spomena kako treneru Sliškoviću ovo nije prvi put da osvoji prvenstvo u ovim kategorijama kluba sa Mokroga Doca. Riječ je o jedanom od najtrofejnih mladih trenera u BiH. Trener Sliško, kako ga zovu, čak je tri puta uzeo prvenstvenu titulu, a prije godinu igrao je i doigravanje, a jedan gol ga je dijelio da za uzme državnu titulu. Tek je „manjak“ bio jedan pogodak. Svi tvrde kako će na kraju sezone prvaci a spominju si i vrijedni –kapetan Ivan Bešlić, Mate Pirić Vinko Galić, Luka Landeka, Tomo Miličević, Ivan Bašić i drugi. Još jedna poruka za javnost s Mokrog doca je kako ih sve treba podržati i očuvati na okupu.

Večernji list/Pero Crnogorac

OGLASI

Loading