Select Page

HŠK Posušje gost na 91. obljetnici NK Kutjeva

HŠK Posušje gost na 91. obljetnici NK Kutjeva

Sport i sportski događaji često potvrđuju kako su i daleko više od same igre i sportskih susreta.

Tako je i na sve boljoj suradnji HŠK Posušja i NK Kutjeva. Nakon proljetnog gostovanja NK Kutjeva i uprave kluba s jednim brojem Hercegovaca, HSK Posušje će uzvratiti posjet NK Kutjevu i tom gradu. U NK Kutjevu igraju Kutjevčani čiji su roditelji podrijetlom iz Posušja i posuške općine te mladići čije je podrijetlo iz drugih krajeva Hercegovine, a Josip Budimir, koji igra za klub obnaša dužnost gradonačelnika te lijepe slavonske općine podno Papuka, podrijetlom je iz posuške Podbile.

– Poštovani prijatelji Nogometnog kluba Kutjevo, dragi Hercegovci i svi ljubitelji nogometa, pozivamo Vas da nam se pridružite na proslavi 91. obljetnice NK Kutjevo 10. lipnja. Sportski dio programa počinje u 17,30 sati susretom NK Kutjevo i HŠK Posušja (BiH), stoji u njihovoj pozivnici. Prijatelji iz Kutjeva ističu kako su tri dana mini priprema boravili kod sportskih prijatelja iz Posušja. Na isti način Kutjevčani žele uzvratiti na odličnom gostoprimstvu, koje su im pružili prijatelji iz srca Hercegovine.

– Osim što smo mogli uživati u ljepotama toga kršnog kraja, također smo odigrali i prijateljski utakmicu u kojoj je domaćin bio uspješniji. Uzvratit ćemo im sportskim susretom, ističu u NK Kutjevu i gradu. Bit će i bogat program s tamburašima i nastupom Miroslava Škore. No, svi u Posušju ističu kako je ovaj sportski susret zaista i nešto više jer u tom kraju živi veliki broj Hercegovaca pa će se suradnja širiti.

vecernji.ba

OGLASI

Loading