Select Page

ČETIRI ZLATA ZA HERCEGOVAČKE POSKOČICE

ČETIRI ZLATA ZA HERCEGOVAČKE POSKOČICE

Na međunarodnom taekwondo turniru koji se održao  u subotu 30.10.2021. godine u Fojnici nastuplio je više od 350 natjecatelja.

Zapadnohercegovačke taekwondo klubove na ovom turniru predstavljalo je 10 natjecatelja, po 5 iz posuškog “poskoka” i 5 iz širokobriješkog “Poskok Kočerin”. Najuspješnije su bile sestre Gašpar, juniorka Martina i mlađa kadetkinja Anamarija (Poskok Kočerin), te  kadetkinja Lucija Miličević i mlađa kadetkinja Filipa Bakula (Poskok Posušje), koje su osvojile zlatne medalje. Srebrnu medalju osvojila je mlađa kadetkinja Ana Mikulić (Poskok Kočerin) a brončane mlađi kadet Marko Bakula (Poskok Posušje),mlađa kadetkinja Lea Ivanković (Poskok Kočerin) i vrtićanac Filip Biško (Poskok Posušje). Kočerinski taekwondo klub osvojio je pehar za ekipno treće mjesto u konkurenciji juniorki.

Na ovom turniru sudio je člana posuškog “Poskoka” Mate Dragoja a mlade sportaše je vodio trener Petar Boban u pratnji roditelja.

Petar Boban,, trenerI ovaj put su na turnir išli zajedno naša dva kluba “Poskok” iz Posušja i “Poskok Kočerin” iz Širokog Brijega i obzirom da smo išli sa nekolio početnika u ekipama rezultat je bio odličan. Naše iskusne cure dokazale su opet svoju kvalitetu a među njima se istakla i početnica Filipa Bakula. Također su i ostali članovi ekipa pokazali dobre borbe iako nisu došli do najsjajnijih odličja. Zahvaljujem se roditeljima na podršci i čestitam svim našim borcima.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading