Select Page

Posušje nije izdržalo u Banja Luci, Borac slavio!

Posušje nije izdržalo u Banja Luci, Borac slavio!

U 15. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine HŠK Posušje gostovalo je u Banja Luci kod Borca koji je slavio s 3:0 golovima Lukića, Moraitisa i Vušurovića a sve su ih postigli u drugom poluvremenu.

Jasna je bila ideja trenera Balajića koji je poslao jako defenzivan sastav te želio sačuvati mrežu a preko kontri možda doći do nečega više. U prvom poluvremenu sve je išlo po planu, Borac je imao loptu ali ne i velike prilike, samo nekoliko poluprilika nakon prekida koje je Baćak lakoćom branio. U drugom Borac diže pritisak i stvara velike prilike no Baćak dva puta sjajno brani, ipak u 67’ minuti loše reagira obrana i Borac je poveo. Nakon toga Posušje koje je realno danas bilo bez želje i mogućnosti u napadu pokušava izjednačiti ali to je rezultiralo s 2 primljena gola u završnici za uvjerljivu i zasluženu pobjedu Borca. Dodatna loša vijest je ozljeda stopera Miletića koji je već u 7’ minuti morao izaći iz igre.

Posušje se i dalje nalazi na pretposljednjem mjestu ljestvice s 11 bodova, iza je samo Radnik Bijeljina s 10 a ispred su najbliže Velež s 13 i Rudar Prijedor s 14 osvojenih bodova.

U sljedećem 16. kolu Premijer lige BiH za tjedan dana Posušje će na Mokrom docu dočekati drugoplasiranu Tuzlu City.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading