Select Page

ČITLUK: HDZ BiH nema alternativu!

ČITLUK: HDZ BiH nema alternativu!

Snagu i zajedništvo Općinski odbor HDZ BiH Posušje pokazao je i na četvrtom predizbornom skupu održanom u Čitluku, a sve povodom listopadskih Općih izbora koji će se održati 07.10.2018. godine.

Kao na prethodnim skupovima, tako je i na ovom, prikazano izvješće o radu u protekle četiri godine u formi video projekcije. Nazočni su se mogli uvjeriti u veliki broj projekata koji su završeni. Također, prikazani su projekti koji su u tijeku, ali i oni projekti koji se planiraju raditi u budućnosti.

Ispred domaćina sve je pozdravio Jerko Mandurić koji je u svom govoru kazao kako HDZ BiH nema alternativu. “Dužni smo biti dio ovog zajedništva ali i voditi računa tko sjedi u HDZ-u, tko nas predstavlja. Ovih godina je vidljivo da ti ljude vode računa i o narodu i o statusu i standardu društva u kojem živimo, što je najbolje vidljivo bilo u ovom videu. Zato vas pozivam da se ne damo zbuniti i ne pokolebamo jer još smo na putu i nemojmo prekinuti taj proces stvaranja dobra hrvatskom čovjeku.” – završio je Mandurić.

Na skupu je naglašeno kako je općina u protekle četiri godine postala jedno veliko gradilište zahvaljujući sinergiji mladih i kvalitenih ljudi u suradnji s onim malo iskusnijima što je rezultiralo stavljanjem u pogon općinskih javnih poduzeća. Što se tiče financijskog stanja u županiji ono se bitno popravlja smanjenjem duga za više od 40 milijuna maraka što nailazi na prijezir bošnjačkih političara jer postajemo opet financijski moćni i stabilni zahvaljujući odgovornoj politici.

Zaključeno je kako nemamo pravo biti pasivni promatrači već taj dan trebamo izaći na izbore jer smo upravo mi ti koji odlučujemo kakve će biti sljedeće četiri godine u našoj sredini.

Sljedeći skup najavljen je u petak, 21. rujna 2018. godine u OŠ Vir.

Posušje.net/SPONZORIRANI ČLANAK

OGLASI

Loading