Select Page

Ćorić: Sveli smo Borac na minimum; Milinković: Imamo velike probleme

Ćorić: Sveli smo Borac na minimum; Milinković: Imamo velike probleme
Nogometaši Posušja ove su nedjelje upisali veliku pobjedu protiv aktualnog prvaka BiH banjalučkog Borca. Oni su na svom Mokrom Docu slavili s 1:0 i tako stigli do prva tri boda u novoj sezoni Premijer lige BiH.

Komentar nakon utakmice na konferenciji za medije dali su treneri Denis Ćorić te Zoran Milinković.

Ovo je nagrada mojim momcima. Ostala je gorčina iz ova tri kola koja smo odigrali, a bili smo bez bodova. Borac je imao samo jedan udarac, sveli smo ih na minimum. Još jednom hvala momcima na svih 90 minuta, a isto tako moram pohvaliti ovu predivnu publiku koja je nosila momke svih 90 minuta. Dali su momcima energiju, a oni su im to vratili na najbolji način. Rekao sam u pripremnom dijelu da ova momčad vrijedi više nego što mnogi misle. Hvala igračima, hvala publici, sada se trebamo dobro odmoriti i krenuti dalje, kazao je Denis Ćorić u uvodu

.

Sada Posušju slijedi gostovanje Tuzli City.

Idemo Tuzli City koja je u odličnoj formi, to je i pokazala u ova tri kola. Respekt njima, ali mi se imamo čemu nadati. Idemo se dobro odmoriti, te gore se nadigravati, poručio je šef stručnog stožera Posušana.

Dodao je i kako njegovoj momčadi treba vremena na prilagodbu zbog prijelaza iz nižeg u viši rang natjecanja.

Nije lako momcima doći iz Prve lige FBiH u Premijer ligu, a onda igrate s gigantima u četiri kola. Rekao sam da ovoj momčadi treba vremena, hvala dragom Bogu danas nam dosta toga vratilo. Prvenstvo je maraton, idemo dalje, a meni je posebno drago što je naš trud nagrađen pobjedom, zaključio je Ćorić.

Milinković: Nismo imali energije

Trener nogometaša Borca Zoran Milinković rekao je nakon poraza od Posušja da nije bilo dovoljno energije u momčadi i da je očigledno da neke stvari nisu dobre. Naglasio je da u ovom trenutku Borac ima velike probleme.

Čestitam Posušju na pobjedi, očigledno je da u ovom trenutku Borac ima velike probleme, u igri nije bilo energije. Nije bilo igre prema naprijed, nije bilo puno toga što smo željeli pred početak ove utakmice. Vrlo kratko sam s momčadi, nismo još detektirali sve probleme, ali očigledno je da neke stvari nisu dobre, izjavio je Milinković i dodao:

U ovom trenutku ja želim podržati naše momke. Zna se kako se izlazi iz krize, pokušat ćemo što prije doći do pozitivnog rezultata i to je ono što nam je prijeko potrebno, zaključio je.

Borac će u idućem kolu igrati dočekati momčad Zrinjskog.

Jabuka. Tv

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading