Select Page

VIDEO: Ivica Bago snimio spot s Tomislavom Bralićem

VIDEO: Ivica Bago snimio spot s Tomislavom Bralićem

Na CMC-i televiziji premijerno je pušten dugoočekivani spot za pjesmu „Kuća dalmatinska“ u kojoj Ivica Bago pjeva u duetu s poznatim klapskim pjevačem i članom klape Intrade Tomislavom Bralićem.

Kao što se iz naziva pjesme može iščitati, radi se o pjesmi dalmatinskog melosa o sjetnoj, nostalgičnoj baladi koju su vokalno izvrsno iznijeli u duetu Bago i Bralić. Spot je sniman u općini Brela i gradu Zadru i prava je oda ljepotama dalmatinskog kraja, a u spotu je glavnu ulogu imala Ivičina sestra.

10599709_722824424451524_5459290248277960142_n

”Ona me je uvijek motivirala i ohrabrivala u mom pjevanju i zasigurno je jedan od razloga zašto postojim kao pjevač!”, naglasio je Ivica Bago.

Tekst za pjesmu napisao je Ante Galić – Pasarella, uglazbio Jure Stanić – May, a za aranžman zaslužan je Tomislav Bačurin – Lima, dok je spot snimao Foto „Mix“ Video Posušje. Posuškom pjevaču i kantautoru ovo je bila samo jedna u nizu pjesama koja je ekranizirana u proteklih godinu dana. Tako na televizijama diljem Hrvatske moguće je često vidjeti spotove za pjesme „Pogrešan čovjek“ i „Prva ljubav“. Također, posuški slavuj, kako Ivicu od milja vole nazivati, najavljuje nove suradnje sa eminentnim imenima s hrvatske glazbene scene i još puno iznenađenja za svoje fanove.

„ Što se tiče budućeg rada mogu vam najaviti velika iznenađenja i suradnju s još nekoliko legendarnih pjevača s hrvatske glazbene scene, ali neka zasada to bude tajna.“ – uz smiješak završava Ivica.

Ivica Bago iz godine u godinu niže velike uspjehe pa je tako potpisao i ugovor s izdavačkom kućom Dallas Records, a vrlo je tražen pjevač u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji…

Večernji list

OGLASI

Loading