Select Page

Čović u Širokom Brijegu: Vlada ŽZH do 20. ožujka

Čović u Širokom Brijegu: Vlada ŽZH do 20. ožujka

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović, bio je danas u radnoj posjeti Županiji Zapadnohercegovačkoj u Širokom Brijegu gdje se sastao s predsjedništvom Županijskog odbora HDZ-a BiH, priopćeno je iz HDZ BiH.

Na sastanku se razgovaralo o trenutnoj političkoj situaciji u BiH, procesu formiranja izvršne i zakonodavne vlasti svih razina. Poseban naglasak bio je na uspostavu Vlade Županije Zapadnohercegovačke. Istaknuto je, kako je dogovor postignut, te će se sjednica županijske Skupštine održati 20. ožujka, kada će se potvrditi nova Vlada. Zaključeno je kako će svaki općinski i gradski odbor do srijede dostavit imena kadrovskih rješenja po svim resorima.

Također, razgovarano je infrastrukturnom razvoju županije, ali i jačanju gospodarstva. Istaknuta je nužnost suradnje sa većim razinama vlasti u svim projektima i planiranom razvoju.

Predsjednik Čović upoznao je prisutne o trenutnoj političkoj situaciji i procesu uspostave federalne vlasti, ističići važnost da se i u Federaciji Bosne i Hercegovine u najskorijem roku omogući implementacija rezultata Općih izbora.

Također, istaknuo je kako će se i u ovoj županiji, općinama i gradovima nastaviti pratiti svi projekti, sa razine entiteta i države BiH, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ BiH.

Radioposusje.ba (

OGLASI

Loading