Select Page

“Crnogorac u krevetu” nasmijao posušku publiku

“Crnogorac u krevetu” nasmijao posušku publiku

Najgledanija crnogorska komedija ‘Crnogorac u krevetu’ održana je u četvrtak u posuškoj kinodvorani.

Smijeh je najmoćnija vještina na svijetu, najbolji lijek koji olakšava stres a u to se sinoć mogla uvjeriti mnogobrojna posuška publika koja je došla pogledati ovu urnebesnu komediju te uživala u sat i pol vrhunske zabave uz najgledaniju crnogorsku komediju svih vremena.

Inače, autor komedije je Peđa Šuškavčević koju u predstavi glumi uz Anu Šimundža Selski. Šuškavčević je u susjednoj Crnoj Gori, ali i puno šire sinonim i simbol komedije. Riječ je komediji koja se bavi crnogorskim načinom života i običajima, o predstavi koja opisuje život jednog prosječnog crnogorskog bračnog para. ‘Crnogorac u krevetu’ zabavna je crno humorna i satirična predstava.

IMG-20180412-WA0007

S obzirom na to da prikazuje “surovu zbilju” mnogima koji su dugo godina u braku možda nije zanimljiva, jer se vrlo lako mogu poistovijetiti s tematikom, ali onima koji još nisu uplovili u bračne vode zasigurno je bila zabavna. Naime, izvrsni crnogorski glumci Peđa Šuškavćevića i Lala Novaković utjelovili su “stari bračni par” koji stanuje negdje u ruralnoj Crnoj Gori. Iako se predstava prvenstveno bavi crnogorskim načinom života i običajima, pretjerano konzumiranje alkohola, nerazumijevanje, dugogodišnji izostanak seksa, omalovažavanje žene nije vezano samo za Crnu goru, nego i druge države Balkana, no, dvoje glumaca prikazuje to na komičan način.

Posušje.net

OGLASI

Loading