Select Page

Crveni križ općine Posušje: Obavijest o uključivanju u akciju solidarnosti za nastradale od zemljotresa u Turskoj i Siriji

Crveni križ općine Posušje: Obavijest o uključivanju u akciju solidarnosti za nastradale od zemljotresa u Turskoj i Siriji

Povodom katastrofalnog zemljotresa koji je pogodio Tursku i Siriju i u kojima je poginulo više tisuća ljudi, više desetaka tisuća povrijeđenih ili još uvijek zatrpanih pod ruševinama, Crveni križ općine Posušje obiteljima poginulih kao i profesionalcima i volonterima u društvima Crvenog polumjeseca Turske i Sirije upućuje izraze sućuti.

Uz molitve za poginule, molimo i za povrijeđene, kao i spasilačke timove i službe iz naše zemlje i cijeloga svijeta koji rade na raščišćavanju ruševina u nadi da će spasiti što više života. Pozivamo i potičemo sve one koji to mogu da pozivom na humanitarni broj 17023 doniraju 2,00 KM.

Također pozivamo i potičemo pojedince ili pravne subjekte da u skladu sa mogućnostima uplate donacije na humanitarni račun Društva Crvenog krsta/križa Bosne i Hercegovine broj: 1340011130004680 kod ASA Banke d.d. Sarajevo, Fra Anđela Zvizdovića 1/A, 71000 Sarajevo.

Od humanitarnih artikala iskazane su potrebe za slijedećim:

1. Deke

2. Kreveti na rasklapanje

3. Električne grijalice

4. Grijalice na plin

5. Stolice na rasklapanje za sjedenje i spavanje

6. Vreće za spavanje

7. Cerade – za stavljanje kao podloga (različitih dimenzija)

8. Cerade za zaštitu šatora (različitih dimenzija)

9. Solarni punjači/lampe

10. Kuhinjski setovi

Više informacija možete dobiti na tel. broj 039 681-790 ili mob. broj: 063 329-537.

Darujmo od srca – i naše malo za ljude u nesreći znači puno, priopćeno je iz Crvenog križa općine Posušje.

6hRadioposusje.ba

OGLASI

Loading