Select Page

CRVENI POJASEVI ZA KOČERINSKE POSKOČICE

CRVENI POJASEVI ZA KOČERINSKE POSKOČICE

U Taekwondo klubu “Poskok Kočerin” iz Širokog Brijega protekloga vikenda održalo se polaganje za učeničke pojaseve na koje je pristupilo 10 kandidata te su svi uspješno položili za viši pojas.

Viši bijeli pojas 9. Kup položili su Ivana Bazina i Petar Vukoja, viši žuti pojas 7. Kup Ana Mikulić, viši zeleni pojas 5. Kup Lea Ivanković, a plavi pojas 4. Kup Antonija Vukoja i Emanuela Mikulić. Crveni pojas 2. Kup položile su Anamarija Gašpar, Martina Gašpar, Nika Vukoja i Magdalena Kvesić.

Ovo su ujedno i najviši pojasevi u kočerinskom Klubu koji je jako uspješan a trenutno okuplja više od 20 polaznika. Treninzi se održavaju u prostorijama OŠ Kočerin a upisi su otvoreni za sve zainteresirane. Uvjeti za treninge su jako dobri a provode ih licencirani taekwondo treneri.

Uprava Kluba je dosta uložila u stvaranje kvalitetnih uvjeta za rad, nabavlja se potrebna oprema za treninge, doškolovavaju se treneri, a članovi kluba redovno nastupaju na svim bitnim natjecanjima gdje uvjek ostvaruju rezultate. Pred njima je i ove godine jako puno natjecanja a prvo je Prvenstvo Bosne i Hercegovine.

Čestike svim kočerinskim “poskocima” na položenim pojasevima i puno sreće i uspjeha na nadolazećim natjecanjima. 

OGLASI

Loading