Select Page

Danas počinju “Dani dječjeg veselja” u Posuškom Gracu

Danas počinju “Dani dječjeg veselja” u Posuškom Gracu

Dragi roditelji i najdraži mališani, obavještavamo vas da ćemo i ove godine organizirati Dane dječjeg veselja u našoj župi.
Potaknuti lijepim iskustvom od prošlih godina, framaši iz Posuškog Graca u crkvenom dvorištu u Gracu ponovno organiziraju trodnevno druženje svojih najmlađih župljana kroz igru, zabavu, učenje i natjecanja u raznim disciplinama.

Druženje će se održavati u petak 26. kolovoza i subotu 27.kolovoza s početkom u 16:00h, a završit će svečanom nedjeljnom svetom misom, 28. kolovoza u 11 h, zajedno s ostalim pukom. Prethodnih prijava neće biti.

Djeca će moći pokazati svoja umijeća u sportskim igrama, crtanju, plesanju i animiranju, kroz koje će ih voditi marljivi animatori naše Frame!
Igre su otvorene za djecu od predškolske dobi do 7.razreda, ali pozivamo i sve ostale da nam se pridruže u navijanju, volontiranju i bratskom zajedništvu te obećajemo da će za svakoga biti ponešto.

Također, obavještavamo roditelje i sve ostale, da će se kroz ova dva dana (26. i 27. kolovoza) skupljati dobrotvorni novčani prilozi za troškove organiziranja.

Zato, prisjetimo se kako nam je bilo prošlih godina i ponovimo ludu zabavu!

Vaši framaši vas očekuju!

posuski-gradac.com

OGLASI

Loading