Select Page

Denis Ćorić: Znamo šta nam znači ova pobjeda

Denis Ćorić: Znamo šta nam znači ova pobjeda

Denis Ćorić, trener Posušja, oglasio se nakon današnje pobjede svoje ekipe protiv Zvijezde 09.

Posušje je danas na svom terenu u okviru 19. kola WWin lige BiH savladao Zvijezdu 09 rezultatom 2:0. Za klub sa Mokrog Doca su danas pogađali Lučić i Boban, a poslije ove utakmice, izjavu za Arenu je dao i Ćorić.

– Prije svega, čestitao bih dečkima na pobjedi. Što se tiče današnje utakmice, na otvaranju drugog dijela prvenstva je bio težak protivnik. Imperativ pobjede. Prvo poluvrijeme je bilo dosta dobro sa naše strane, gdje smo, pored gola, imali još dvije-tri dobre prilike. U drugom poluvremenu se uvukla mala nervoza i strah od pobjede, ali što je sasvim normalno, jer je sami početak drugog dijela prvenstva. Znamo šta nam znači ova pobjeda i još jednom čestitke, kako jednoj, tako i drugoj ekipi. Želim se zahvaliti i publici na lijepom bodrenju svih 90 minuta. Ostvarili smo ono što smo priželjkivali i idemo dalje, kazao je Ćorić.

On se potom osvrnuo na narednu utakmicu u okviru 20. kola WWin lige BiH, koju će njegova ekipa igrati u gostima protiv Tuzla Cityja.

– Moramo se dobro odmoriti. Čeka nas dobra ekipa Tuzla Cityja. Najbitnije je da smo krenuli sa tri boda i, ono šta mene najviše veseli, to je da nismo primili pogodak. Ja vjerujem da će to biti još bolje, kazao je Ćorić.

OGLASI

Loading