Select Page

Nakon Kukoča i Igor Štimac na golf terenu Topala u Posušju

Nakon Kukoča i Igor Štimac na golf terenu Topala u Posušju

Bivši hrvatski reprezentativac i današnji sportski djelatnik Igor Štimac u društvu hrvatskog kondicijskog stručnjaka Luke Radmana zaigrao je ove nedjelje golf na Golf terenu Topala u Posušju.

I dok Radman je stalni gost posuškog terena, Štimac je ove nedjelje prvi put zaigrao golf na kako kaže najboljem terenu na ovim prostorima. „Uživam kao rijetko kada. Prvo jer sam blizu svoga doma, drugo jer je predivan dan, a treće jer je tu moj najstariji sin Luka i najmlađi Niko koji isto tako vole golf. Očito je da ćemo često ovdje boraviti kod vas u Posušju. Nisam stručnjak za terene, ali ovo što ima Posušje nema Dalmacija ni Split. Predivno je. Svaka čast svim ljudima koji su ovdje na ovom kršu i kamenjaru izgradili ovaj stvarno lijep teren. Ovo je ovdje sigurno neka budućnost“, istaknuo je Štimac. Luka Radman je na golf terenu stalni igrač kako rekreativac, tako i natjecatelj na nekim turnirima. Upravo je od njega do Štimca došao ovaj glas o golf terenu Topala. „Moj prijatelj Luka je šesto ovdje s ekipom iz Splita. Onda je stariji sin počeo dolaziti. Jedva sam čekao da i ja tu počnem dolaziti. Sada kako neke godine dolaze, manje je obaveza i više vremena, tako da ću sigurno tu češće dolaziti“, kazao je Štimac. Golf je za njega opuštanje i sport koji preporučuje. „To je nešto što koristi zdravlju, lijepo je provesti dan u prirodi, s prijateljima. Golf dobro dolazi kao sredstvo za opuštanje nakon stresnih poslova“, zaključio je Štimac.

Inače, brojne poznate osobe do sada su boravile na golf terenu Topala u Posušju. Bio je tu i Toni Kukoč prošlog ljeta, ali i mnogi profesionalni golferi svjetskog glasa.

Posušje. Info

OGLASI

Loading