Select Page

Deset tisuća Hrvata caruje Moskvom: Počela je ludnica, hrvatski navijači u deliriju prije Engleske

Deset tisuća Hrvata caruje Moskvom: Počela je ludnica, hrvatski navijači u deliriju prije Engleske

Na kultnom stadionu Lužnjiki u Moskvi oko deset tisuća Hrvata večeras će bodriti reprezentaciju u polufinalu SP-a. (20 sati)

Hrvatska reprezentacija bori se za povijest i plasman u finale SP-a, prenosi Index.hr

Ruskom prijestolnicom vladaju navijači Hrvatske i Engleske. Utakmica je jedna od udarnih tema dana u svijetu, a hrvatski navijači na udaru su fotoreportera i kamera svjetskih medija. Fešta u Moskvi je već počela, kvadratići su se sinoć nosili po ulicama, a hrvatski navijači zagrijali su se gledajući polufinale Francuska – Belgija.

Sinoć i jutros iz Zagreba prema Moskvi čarterima je poletjelo više od tisuću navijača Hrvatske. Veliki broj navijača proputovao je s reprezentacijom cijelu rusku turneju.

Naravno, tu su i raspjevani navijači iz cijele Engleske, koji se također zagrijavaju za veliki dvoboj za finale Svjetskog prvenstva.

Tradicionalno, Gordi Albion po cijelom svijetu, pa tako i ovog povijesnog dana prate navijači kultnih engleskih klubova, ali i niželigaša…

A hrvatski navijači ne žele iz Moskve…

“Ne znam što reći, pa dečki nikako da ispadu, tako ni mi ne idemo kući. Bila bi šteta da smo prošli cijelu Rusiju, a da nismo vidjeli Moskvu. Večeras spektakl”, pričaju nam hrvatski navijači koji su prije dva dana stigli u Rusiju.

OGLASI

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading