Select Page

Dječak nazvao hercegovački radio: Majka mi je u bolnici, a ja sam zločest i jako mi je žao što joj to radim

Dječak nazvao hercegovački radio: Majka mi je u bolnici, a ja sam zločest i jako mi je žao što joj to radim
Dječak Martin iz Lovreća uključio se uživo u emisiju ”Agape” na Radiju Mir Međugorje, a njegove riječi dirnule su, ali i nasmijale, mnoge.

Zločesti 10-godišnjak priznao je voditelju fra Mariju Knezoviću da je bio zločest prema svojoj majci koja je u bolnici, ali i prema djedu i baku s kojima živi.

Imam majku koja je u bolnici, ja sam jako zločest i stvaram joj probleme i jako mi je žao što joj to radim. Želim biti bolji, ali ne znam kako, požalio se dječak, a na pitanje voditelja voli li svoju majku, bez oklijevanja je rekao: Volim!

Snimka je postala viralna te kružni aplikacijama za dopisivanje, a dječak se javio u emisiju ovog hercegovačkog radija nakon što je čuo priču o majci i sinu.

https://w.soundcloud.com/player/?visual=true&url=https%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F987337459&show_artwork=true&maxwidth=810&maxheight=1000&dnt=1

Žao mi je kada nisam bio dobar i rekao sam to mami, želim se popraviti, rekao je dječak koji je kazao da mu je tata u drugoj državi te da dolazi kad može, a da on trenutačno živi s bakom i djedom.

Malo se i s njima svađam, oni su stariji i imaju slabe živce. Često mi kažu da nešto radim, a ja to ne želim, iskren je bio dječak.

No, ono što je rekao na kraju mnogima je izmamilo suze.

Bio sam dva puta kod mame u bolnici. Teško mi je, mama me poljubi i kaže mi da ćemo ja i ona sve pobijediti, zaključio je 10-godišnji Martin.

(www.jabuka.tv)

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading