Select Page

Dobitnice Rektorove i Dekanove nagrade na prijemu u Općini Posušje

Dobitnice Rektorove i Dekanove nagrade na prijemu u Općini Posušje

Danas je u Općini Posušje upriličen prijem za tri studentice, naše sugrađanke, dobitnice Rektorove i Dekanove nagrade. Riječ je o Gabrijeli Jurišić, Lidiji Jurišić i Matei Galić, studenticama Sveučilišta u Mostaru te Božani Jažo, studentici Sveučilišta u Zagrebu, koja nažalost nije bila u mogućnosti nazočiti ovome prijemu, koje su u protekloj 2022. zbog iznimnih rezultata postignutih tijekom akademske godine osvojile ove prestižne nagrade.

Njih su u Sali za sastanke dočekali načelnik Ante Begić, predsjednik OV Ivan Lončar i voditeljica Službe za opću upravu i društvene djelatnosti Ivanka Arapović Galić. Načelnik Begić, nakon riječi dobrodošlice, uputio je čestitke studenticama na osvajanju ovog vrijednog priznanja.

“Veliko mi je zadovoljstvo što ove godine imamo priliku ugostiti naše Posušanke čiji je rad okrunjen jednim od najvećih priznanja u akademskom okruženju koje student može dobiti – Rektorovom i Dekanovom nagradom. Ona nije samo na ponos studentima i njihovim roditeljima, već i svim nastavnicima i profesorima koji su kroz protekle godine sudjelovali u naobrazbi naših dobitnica. Svojim uspjehom poslali ste i jasnu poruku mlađim generacijama kako se samo požrtvovnim radom i trudom može doći do vrhunskih rezultata.”- rekao je načelnik Begić.

U nastavku gošće su govorile o dosadašnjim iskustvima studiranja te daljnjim profesionalnim planovima.

Uz želju da im i daljnji poslovni izazovi budu uspješni kao školovanje, načelnik Begić i predsjednik OV-a Lončar su im na kraju susreta uručili prigodne darove, poklon paket i novčanu nagradu.

OGLASI

Loading