Select Page

Galić se sastao s časnikom za vezu SP Njemačke

Galić se sastao s časnikom za vezu SP Njemačke

Ravnatelj Granične policije BiH Zoran Galić sa suradnicima primio je u radni posjet časnika za vezu Savezne policije Njemačke za BiH Floriana Wedekinda i njegovog suradnika Edina Bojića.

Na sastanku su razgovarali o dosadašnjoj suradnji Granične policije BiH i Savezne policije Njemačke, kao i obukama koje se planiraju uskoro realizirati. Predviđeno je da stručnjaci Savezne policije provedu opširnu naprednu obuku za pripadnike Granične policije BiH, s ciljem razmjene iskustva i usavršavanja iz područja rukovođenja kadrom, kao i operativnim radom.

Obuka je namijenjena pripadnicima GPBiH na visokoj i srednjoj razini, priopćeno je iz Granične policije BiH. Ravnatelj GPBiH je istaknuo da se Savezna policija Njemačka pokazala kao jedan od najvažnijih partnera u razvitku Granične policije Bosne i Hercegovine od samih početaka njezinoga djelovanja te im zahvalio na povjerenju i dugogodišnjoj uspješnoj suradnji. Na sastanku su dogovoreni daljnji modaliteti suradnje i aktivnosti za provedbu predviđenih obuka, navodi se u priopćenju.

vecernji.ba

OGLASI

Loading