Select Page

Dragovoljno darivanje krvi – “SRETAN BOŽIĆ SVAKOME”

Dragovoljno darivanje krvi – “SRETAN BOŽIĆ SVAKOME”

Povodom održavanja redovne planirane akcije dragovoljnog darivanja krvi za građanstvo, Crveni križ općine Posušje u suradnji sa Sveučilišnom bolnicom Mostar – Odjelom za transfuziologiju, Vas poziva da budete gost ove naše akcije, koja je već tradicionalna u širenju mira, ljubavi, dobrote, darivanja i druženja ljudi – darivatelja krvi na zajedničkim nam zadacima humanosti i dobrote pod motom: „SRETAN BOBOŽIĆ SVAKOME“.

Akcija će se održati u ponedjeljak, 22. prosinca 2014. godine u restoranu „Astoria“ – put za Imotski s početkom u 10.00 sati, a trajat će do 12.00 sati.

Darujmo dio sebe

Nakon akcije Crveni križ općine Posušje za pozvane goste organizira ručak i ugodno druženje uz prigodnu zahvalu što ste opet s nama na tako važnom zadatku. Za što su se pobrinuli mladi CK – također darivatelji krvi.

Nadamo se Vašem dolasku i očekujemo da svi zajedno jedni drugima poželimo „Mir i Dobro“, a darivajući dio sebe, ublažimo boli, patnje i pomognemo u unaprjeđenju zdravlja velikog broja bolesnika, pomognemo u spašavanju života svima kojima „doza krvi život znači“.

VIDIMO SE NA KACIJI „SRETAN BOŽIĆ SVAKOME“ – VAŠ CRVENI KRIŽ

OGLASI

Loading