Select Page

Sportska akademija „Posušje“ podržala sportsko-humanitarno natjecanje u Širokom Brijegu

Sportska akademija „Posušje“ podržala sportsko-humanitarno natjecanje u Širokom Brijegu

Polaznici sportske akademije „Posušje“ dali su podršku i natjecali se na sportsko-humanitarnom natjecanju pod nazivom „Dječja olimpijada sportskih igara“ koje se održalo u Širokom Brijegu.

pos

500 djece

Natjecalo se oko 500 djece iz sportskih akademija diljem Hercegovine gdje su svi polaznici mogli dati svoj humanitarni prilog u kutiju koja je bila postavljena na središtu dvorane, za potrebe Doma „Marija naša nada“. Svi sudionici su dobili i diplome za sudjelovanje na natjecanju, te se ovim putem zahvaljujemo organizatorima na jednoj velikoj humanosti koju su pokazali organiziranjem ovog natjecanja humanitarnog karakteta, rekli su nam treneri sportske akademija Posušje.

skupa1

Humanitarni karakter

Djeca i roditelji su iskazali ogromno zadovoljstvo samim natjecanjem te pohvalili humanitarni karakter svih sudionika natjecanja, poručili su da se svi uključimo i podržimo ovakva i slična natjecanja. Natjecanje je kruna rada za ovu godina malih polaznika sportske akademije „Posušje“ koja je označila završetak i najavila novi početak treninga za 7.01.2014 kad će nastaviti sa svojim radom u sportskom centru „Lovrić“.

Sretan i blagoslovljen Božić te sretnu Novu godinu želi vam Sportska akademija „Posušje“.

Posusje.net

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading