Select Page

Drama u Vukovaru pripala Cedeviti: U dvoboju braće Ramljak, slavio Ivan!

Drama u Vukovaru pripala Cedeviti: U dvoboju braće Ramljak, slavio Ivan!

CEDEVITA je osvojila treći naslov pobjednika Kupa Krešimira Ćosića! Ekipa Jasmina Repeše drhtala je sve do posljednje sekunde dvoboja, ali drama je pripala zagrebačkoj ekipi koja je u posljednjoj sekundi dvoboja tricom Nemanje Gordića prelomila utakmicu i u konačnici slavila 86:82.

Pospana Cedevita gledala kako je Zadar uništava tricama

Zadar je furiozno otvorio utakmicu. Odmah na startu su dali do znanja svojim protivnicima iz Zagreba kako ih očekuje težak posao ako misle obraniti naslov prvaka. Cedevitina obrana je puštala sa svih strana, a Florence je nemilice pogađao iz svih mogućih pozicija. Najbolji igrač Zadra posebno se istaknuo početkom druge četvrtine kada je nanizao dvije trice, a kada je Bošnjak povezao treću uzastopnu Repeša je bio prisiljen zvati minutu predaha. Cedevita je zaigrala zonu te je nekako uspjela završiti prvo poluvrijeme sa četiri koša zaostatka.

cedevita_zadar_kkcedvitafoto

Gordićeva trica bacila Zadar na koljena

Početkom treće četvrtine Cedevita je na kratko uspjela preokrenuti rezultat, ali Zadar je ubacio u višu brzinu te je novom dozom trica održavao minimalnu prednost. Pred kraj utakmice gledali smo pravu dramu. Pri rezultatu 82:81 za Cedevitu, Sobin je dobio dva slobodna bacanja s kojima je mogao preokrenuti rezultat u korist Zadra. Ipak, pogodio je samo jedno slobodno bacanje za izjednačenje, ali već u idućem napadu Gordić je pogodio tricu za 85:82 i tu je bio kraj priče.

Repeša: Očekivali smo tešku utakmicu

“Očekivali smo tešku utakmicu. U posljednja četiri dana imali smo tri utakmice i dočekali smo Ukića bez dana treninga. Siguran sam da nitko nije mislio da ćemo dostići Zadar nakon što su se odvojili preko deset koševa razlike i kad im je proigrao Florence, ali uspjeli smo”, rekao je Repeša nakon utakmice za HTV.

CEDEVITA – ZADAR 86:82

OGLASI

Loading